TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Newhair - hajhullás elleni készítmények

Spectral DNC (60 ml)

Spectral DNC (60 ml)
Spectral DNC (60 ml)
Spectral DNC® is, hasonlóan más fejbőrön alkalmazható hajhullás elleni készítményhez, mint pl. a Rogainehez vagy Aminexilhez, a hajhullás korai fázisában a leghatásosabb. Számos esetben azonban akkor is eredményesnek bizonyult a készítmény akár a hajhullás előrehaladottabb stádiumában, ha a páciens nem reagált a Rogaine, vagy Aminexil kezelésre. A készítmény használatával látványosabb és gyorsabb eredmények érhetőek el (vastagabb és sűrűbb haj már az első 3 hónapot követően), mint akár a Rogaine, vagy Aminexil alkalmazásával önmagában.
Bővebben
11 590 Ft
Részletek
Mi is a Spectral® DNC?

Spectral® DNC a világ jelenleg leghatékonyabb helyileg alkalmazható hajhullás elleni készítménye, amit az örökletes kopaszodás és más típusú hajhullás ellen fejlesztettek ki férfiak számára. Klinikailag igazolt a haj visszanövekedést illetően, illetőleg sokkal jobb hatásfokkal bír, mint a Rogaine® vagy egyéb más, jelenleg a piacon elérhető hajhullás elleni készítmények.
Kiterjedt kutatásoknak és teszteléseknek köszönhetően bőrgyógyászok rájöttek, hogy a retionol (A vitamin alkotórésze) és a Minoxidil egyesítése számottevően jobb eredményt produkál, mint csak a Minoxidil használata önmagában. Retinol segíti a fejbőrön található faggyúmirigyek megfelelő működését, amelyek a fejbőr zsírtermelésért felelősek. A faggyú DHT-t tartalmaz (a férfi tesztoszteron által termelt DHT a leginkább felelős a férfias kopaszodás kialakulásáért), amely beépül a haj faggyúmirigyeibe további károkat okozva ezzel. A faggyúmirigyek, illetve a fejbőrzsírosodás kordában tartása segít kontroll alatt tartani a DHT szintet és a Minoxidel-lel való kombinációja tovább segíti a férfias kopaszodás miatti hajvesztés megelőzését.
A Vitamin komplex gazdag biotinban és ásványi sókban, energiát biztosít és felgyorsítja a hajtüszők anyagcseréjét. A fizikai-, vagy lelki eredetű bántalmak a hormonháztartáson keresztül okozhatnak hajhullást, de a vitaminok és ásványi sók hiánya is szerepet játszhat ebben. Ilyen stádiumban az anyagcsere felgyorsul, meggyorsítva így a hormon-, és faggyútermelést, ami a fejbőr elzsírosodását eredményezi, és a hajhagymák elgyengülnek, a hajszálak elvékonyodnak, ami végső soron hajvesztéshez vezet. Ezek a tényezők hajhullást okozhatnak és drasztikusan felgyorsíthatják az örökletes kopaszodást. Spectral® DNC ezt a problémát veszi célkeresztbe a legfinomabb nyers összetevőkből kinyert vitamin komplex tartalmával. A borostyán-, komló- és paprika gyógynövény kivonat mélyen behatol a fejbőrbe a hajhagymák mellé, felgyorsítva a hatóanyagok áramlását az érintett területeken, az elgyengült, elvékonyodott hajszállak helyreállítása érdekében.
A készítmény javítja a keringést a fejbőrben, csökkenti a káros antioxidánsok hatását, elősegíti a DHT blokkolását és felveszi a küzdelmet a káros baktériumokkal szemben. Drasztikusan megnöveli a Minoxidil és az Aminexil SP94 hatását valamint elősegíti az egészséges és erős hajszálak kialakulását. A DS Laboratories által szabadalmaztatott nanoszómák hatóanyag-hordozó szerként hatnak. Ezek a nanoszómák tízszer kisebbek a sejteknél, mélyebben behatolnak a hámrétegbe, folyamatosan elősegítve a hatóanyagok felszabadulását még 12 órás időszakon túl is. Mélyebb behatolást biztosít a hajtüszőkben, mint más Tretinoin vagy Azelainsavat tartalmazó hatóanyag-hordozó, hozzájárul továbbá ahhoz, hogy a Spectral DNC egyéb összetevői jobban kifejtsék hatásukat.

Hogyan fejti ki hatását a Spectral® DNC?

Spectral DNC® is, hasonlóan más fejbőrön alkalmazható hajhullás elleni készítményekhez, mint pl. a Rogainehez vagy Aminexilhez, a hajhullás korai fázisában a leghatásosabb. Számos esetben azonban akkor is eredményesnek bizonyult a készítmény akár a hajhullás előrehaladottabb stádiumában, ha a páciens nem reagált a Rogaine, vagy Aminexil kezelésre. A készítmény használatával látványosabb és gyorsabb eredmények érhetőek el (vastagabb és sűrűbb haj már az első 3 hónapot követően), mint akár a Rogaine, vagy Aminexil alkalmazásával önmagában.
Ha a hajhullás oka öröklött, folyamatos használata szükséges a hajnövekedés fenntartásához. Ha abbahagyja a Spectral DNC használatát, úgy a kezelés alatt kinőtt hajszállak elkezdenek kihullni 2-3 hónapon belül. Nincs igazi „gyógymód” a hajhullás kezelésére, Spectral DNC egyszerűen segít Önnek kontroll alatt tartani ezt a folyamatot.
Ha a hajhullás egyéb tényezőkre vezethető vissza, úgymint diéta, érzelmi-, vagy fizikai megpróbáltatások, hormonális elváltozások, előfordulhat, hogy a Spectral DNC használatának megszüntetését követően megmaradnak az újonnan kinőtt hajszállak.

Mik az aktív összetevői a Spectral DNC®-nek?

Fő hatóanyaga 5%-os kivonatban: Klinikailag bizonyított, hogy segíti a haj visszanövekedését; az amerikai gyógyszerészeti és élelmezésügyi hivatal (FDA) által engedélyezett összetevő a férfias kopaszodás kezelésére több mint 15 éve.
Aminexil SP94: Klinikailag bizonyított, hogy segíti a haj visszanövekedését; Aminexil egy szabadalmaztatott molekula, amely a L’Oreal Laboratoire több mint 10 éves kutatásának eredménye. A kutatások azt igazolták, hogy a hajhullás összefüggésben van a hajhagymák megkeményedésével és az Aminexil kifejezetten a hajhagymák megkeményedése- és a korai elöregedése ellen került kifejlesztésre.
Retinol: Elősegíti a Minoxidil felszívódását és hatásának kifejtését; Minoxidilt és Retinolt gyakran párban írják fel a bőrgyógyászok.
Vitamin Komplex: Felgyorsítja a hajtüszők anyagcseréjét.
Gyógynövény kivonatok: Jobb vérkeringést és tápanyagot biztosítanak az érintett szövetek számára.
Nanoszómák: Mikroszkopikus gömböcskék, amelyek az aktív összetevőket szállítják mélyen az érintett szövetekbe.
Adenozin: Hatékony hajnövesztő készítmény, a Minoxidilhez hasonló mechanizmussal, azzal a különbséggel, hogy a használata során semmilyen átmeneti tűnet, vagy mellékhatás nem lép fel.
Procyanidin B-2 and C-1: Mellékhatások nélküli hajnövesztő készítmény, minoxidillel kombinálva kivételes eredményeket produkál.
Adenozin és Procyandidin B-2 és C-1 hozzáadása a termékhez a legutóbbi innováció eredménye, amely tovább fokozza a Spectral DNC hatásosságát. Mindkét összetevőt a szabadalmaztatott nanoszómák hordozzák magukkal. Spectral DNC az egyetlen olyan készítmény, amely Adenozint és Procyanidin B-2 és C-1-et juttat el az érintett szövetekbe a nanoszómákon, mint hatóanyag hordozókon keresztül. Spectral DNC hatásossága abban rejlik, hogy valamennyi aktív összetevőt sikeresen vegyíti, így véve fel a harcot a hajhullás különböző okaival szemben. A készítmény elősegíti továbbá, hogy valamennyi összetevő külön-külön is kifejtse hatását az erős és egészséges hajszállak növekedése érdekében, amire az aktív összetevők nem lennének képesek önmagukban. Spectral DNC használatával az eredmény rövidebb időn belül jelentkezik, mint a Rogaine használatával, és azoknál is eredményhez vezet, akik korábban nem reagáltak a Rogaine kezelésre. Spectral DNC a teljes fejbőrön kifejti jótékony hatását, beleértve a homlok feletti részt is, míg a Rogaine (csak Minoxidilt tartalmaz) csak a hátsó ún. vertexnél (a fejbőr hátsó, korona része) mutatkozik hatásosnak.

Aminexil a másik, klinikailag igazolt gyógyszer, amely hatásosnak bizonyul a hajhullás elleni kezelésben. A L’Oreál Laboratories-nél végzett kutatások azt állapították meg, hogy a férfiaknál és nőknél jelentkező hajhullás a hajhagymák öregedéssel hozható összefüggésbe, ami a hajhagymák megkeményedéséből ered. A hajhagymák keménnyé válnak, a véredényeket összetömörítik, amelyek egyébként táplálnák és serkentenék őket. A hajhagymák meggyengülnek és a hajszálak idő előtt kihullnak (alopécia). Férfiak esetében a hajhagymák keményedése fokozatosan, egyre jobban elterjed, és olyan hajszállakat növesztenek, amelyek rövidebb életűek. Aminexil egy valódi hajhullás elleni innováció és a hajhagymák elleni megkeményedéssel veszi fel a harcot, ami szoros összefüggésben van a hajhagymák idő előtti elöregedésével. Az Aminexil megőrzi a hajhagymák létfontosságú funkcióit és segít a hajhullás csökkentésében. Aminexil nemzetközi szabadalom által védett és hatásossága bőrgyógyászok által igazolt.

Összetevők:

5% aktív hatóanyag, Aminexil SP94, Arginine, Procyanidin B2, Adenozin, Copper peptide , Retinol, Ginseng
Adatok
Cikkszám
NHT-001