TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Newhair - hajhullás elleni készítmények

Spectral DNC-L hajszérum (60 ml)

Spectral DNC-L hajszérum (60 ml)
Spectral DNC-L hajszérum (60 ml)
Spectral.DNC-L a legújabb tudományos áttöréseket kombinálja egy páratlan hajnövesztő készítménybe.
Bővebben
13 690 Ft
Nem vásárolható!
Részletek
Több mint bármilyen gyógyszer. Spectral.DNC-L napjaink legfejlettebb hajnövesztő készítménye, ami magában rejti a legfrissebb tudományos eredményeket annak érdekében, hogy több irányból fejtse ki hatását.
Az igazi áttörésnek számító Spectral.DNC-L a leghatásosabb helyi kezelést biztosítja a hajhullás megállítása és visszanövesztése érdekében köszönhetően annak, hogy a klinikailag bizonyított összetevők széles spektrumát tartalmazza. Ezt az eredményt semelyik másik piacon elérhető készítmény nem biztosítja, még a vényköteles termékek sem.
A szabadalmaztatott nanoszómákon keresztül Spectral DNC-L a legjobb összetevőket juttatja mélyen a fejbőrbe oda, ahol azok ténylegesen kifejtik hatásukat. Ezek a szerves lipószómák apró nanoszóma gömböcskéi 200-szor kisebbek, mint az emberi bőrsejtek.
A piacon elterjedt hajszeszekkel szemben beássák magukat az irharétegbe, hogy az általuk szállított hatóanyagok a lehető legtovább, maximális hatásfok mellett ott fejtsék ki a hatásukat.
A csöpögés nélküli-, krémes állagú, így könnyen alkalmazható Spectral DNC-L kutatások által bizonyított 4.5% hatóanyagot tartalmaz, a legismertebb olyan molekulát, amelyet klinikai vizsgálatok igazolnak a hajnövekedés terén. Ezen felül három 5-alpha reduktáz enzimet is tartalmaz, hogy leszorítsa a hormonális eredetű dyhidroszteron szintet, amely a férfias kopaszodás legfőbb okozójaként ismert. Úttörőként aminó savat is tartalmaz a nitrogén-oxid serkentés érdekében, javítja a sejtek aktivitását és táplálja a hajtüszőket.
Egy seregnyi egyéb hatóanyag tovább erősíti ezeket az összetevőket. Természetes növényalapú hatóanyagokkal veszi fel a versenyt a gombás területek ellen és csökkenti a faggyútermelést. Az enyhítő hatással bíró retinol nyugtatja a gyulladt szöveteket. Aminexil SP94 serkenti a hajhagymákat, a vitaminok és ásványok tápanyagot biztosítanak, míg a paprikanövény serkentőleg hat.
Ez a jól szervezett támadás a kopaszodással szemben azt jelenti, hogy a Spectral DNC-L véd a sérülésekkel szemben, lassítja a hajvesztést, elősegíti, hogy a faggyúmirigyek egészségesek maradjanak és, hogy az új hajszállak hosszabbak, erősebbek legyenek, mindezt rövidebb idő alatt éri el, mint egyéb más piacon hozzáférhető termék.
A termék küldetése: Megtartani a meglévőt-, visszanöveszti a kihullott mennyiséget annak érdekében, hogy úgy élje az életét, ahogy valóban szeretné.

Összetevők:

5% aktív hatóanyag, Aminexil SP94, arginin, procyanidin B2, adenozin, retinol, ginzeng
Adatok
Cikkszám
NHT-002