TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Newhair - hajhullás elleni készítmények

Spectral CSF (60 ml) nők számára

Spectral CSF (60 ml) nők számára

Spectral CSF (60 ml) nők számára

A nők számára kifejlesztett Spectral.CSF hajmegújító készítménnyel látványra és érzetre is sűrűbb, vastagabb és előkelőbb hajkora érhető el. Serkenti a hajhagymákat a fejbőrön.
Bővebben
14 990 Ft
Részletek
Azok, akik elvékonyodó, vagy töredezett hajszállakkal küzdenek, vagy a nőkre jellemző örökletes kopaszodásban szenvednek, ez a víz alapú hajnövesztő készítmény ajánlatott a hajhagymák egészséges táplálására, amely nem tartalmazza azokat az erősebb hatással bíró összetevőket, amelyeket kifejezetten a férfiak számára fejlesztettek ki.

• A hajszálak elvékonyodása ellen kifejezetten nőknek kifejlesztve
A tényezők között, amelyek a női hajvesztését okozhatják megtaláljuk a hajhagymák túlzott méretét, a hormonális változásokat, a fejbőr érzékenységet és a frizurakészítéssel járó káros hatásokat. A Spectral.CSF hajserkentő kezelésének eredményei kifejezetten a női hajnövekedéssel foglalkozó biológiai kutatásokon alapulnak.

• Tiszta, átlátszó vegyület, ami nem rontja el a frizuráját
Hordja úgy a frizuráját, ahogy szeretné. Spectral.CSF egy tisztább, és kevésbé észrevehető készítményt rejt magában összevetve a férfiaknak kifejlesztett készítményekkel amellett, hogy a legújabb technológiát képviseli a hajnövekedés beindítása-, a rostképződés fokozása- és a haj szilárdságának növelése érdekében.

Összetevők:

Víz, propilén glikol, glikolsav, tejsav, adenozin, hidroxi-etilcellulóz, aloe barbadensis leaf juice, fenoxietanol, polioxietilén (20)-szorbitán laurát, kapril-glikol, svájci alma kivonat, diaminopyrimidine oxide, parfüm illat, panax ginzeng kivonat, hexamidine diisethionate, rézpeptide-1, glicerin, xantán gumi, tirozin (aminosav), arginin, cink-glükonát, lecitin, propán-1,3-diol, szójaolaj, oktatpeptid-2, etilén-diamin-tetraecetsav,
Adatok
Cikkszám
NHT-004