TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Newhair - hajhullás elleni készítmények

Spectral DNC-N hajszérum (60 ml)

Spectral DNC-N hajszérum (60 ml)
Spectral DNC-N hajszérum (60 ml)
Spectral DNC-N hajszérum (60 ml)
Spectral DNC-N az első olyan fejbőrön, helyileg alkalmazható készítmény, amely Nanoxidilt tartalmaz, a minoxidil valós alternatíváját, egy hatásos vegyületet, amely kis molekulasúlyú és nincs ismert mellékhatása.
Bővebben
14 590 Ft
Részletek
Egy hatásos készítmény, amely a nőket, illetve férfiakat egyaránt támogatja a hajhullás elleni küzdelemben. A Spectral DNC-N-ben lévő összetevők számos klinikai vizsgálatban már bizonyították, hogy megnyitják a sejtekben belüli ún. ion csatornákat, visszaszorítják a dihydrotestosterone (DHT) termelését, antioxidáns hatással bírnak, meghosszabbítják a hajtüszők ún. anagén idejét, megnövelik az érfalak kitágulását elősegítő faktort, elnyomják a fehérje-kináz-C (PKC) ioenzim termelését és meggátolják a krónikus gyulladást.
Az említett összetevők olyan jótékony hatással is bírhatnak, amelyek mechanizmusa jelenleg még nem ismert. A nanoszómák alkalmazása jelentős segítséget jelent abban, hogy a hatóanyagok mélyen a fejbőrbe kerüljenek, így nyújtva el a hatásukat.

A szabadalmaztatott nanoszómáknak köszönhetően a hatás több mint 12 óráig is eltarthat, lényegesen tovább, mint amire a hagyományos kopaszodás elleni kezelések képesek.
• A minoxidil alternatívája többféle hatásmechanizmussal

Előfordul, hogy azon páciensek, akik nincsenek megelégedve a minoxidil tartalmú hajszeszek és krémek által nyújtotta eredménnyel, gyakran jobb eredményt érnek el a Spectral DNC-N-nel a hajhullás korai és közepes fokú fázisaiban. A kezelés több irányból segíti elő a haj visszanövekedését.
• A hátsó fejcsúcs (vertex) és a hajvonal kezelése
A kulcs összetevők elősegítik a haj visszanövekedését a hajvonali és a hátsó fejcsúcsnál (vertex) lévő területeken. Blokkolják a férfias kopaszodásért felelős dihydrotestosteron (DHT) szintet, megnyitják az ion csatornákat a hajtüszőkben, serkentik a hajtüszők anagén fázisát és csökkentik a fejbőr gyulladását.

HASZNÁLAT
Használat előtt felrázandó!
Alkalmazzon 6 injekciót azokra a helyekre, ahol a legjobban hullik a haja. Közvetlenül a fejbőrre vigye fel, masszírozza be egyenletesen, és ne öblítse le. Az optimális eredmény érdekében használja naponta kétszer. Az alkalmazás után mosson kezet szappannal és vízzel. Javasoljuk, hogy használja legalább 3 hónapig,

ÖSSZETEVŐK:

Víz, nanoxidil, denaturált szesz, glycereth-26, glicerin, azelainsav, dinátrium foszfát, koffein, poliszorbát 80, propándiol, pirokton-olamin, adenozin, lizofoszfatidsav, menthol, pyrrolidinyl diaminopyrimidene oxide, myrostoyl pentapeptide-17, réztripeptide-1, phospholidpids, sodium hydroxide, glycrrhetinic sav, naringenin, retinol, leuconostoc / fermentált retek gyökér kivonat, lecitin, lizolecitin, EDTA, fenoxietanol, kaprilil-glikol, parfüm illat, benzil-benzoát, benzil-cinnamát, citronellol, hexil-fahéj, linalool, butylphenyl methylpropional
Adatok
Cikkszám
NHT-003