TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Newhair - hajhullás elleni készítmények

Nanoszóm technológia

A nanoszómák alkalmazása hatalmas áttörést jelent a hajhullás kezelésében!

A nanométer nagyságú nanoszómák valójában nagyon kis liposzómák, azaz a sejthártyát is alkotó foszfolipidek kettős vagy többes rétegéből előállított gömböcskéi. A szerves liposzómák apró gömböcskéi 200-szor kisebbek, mint az emberi bőrsejtek és ezek belsejében találhatóak a sejtekbe közvetlenül bejuttatandó aktív hatóanyag. Mivel a sejtek szerkezetéhez nagyon hasonlít, ezért a védelmi funkciót is ellátó bőr a sajátjaként ismeri fel és gyorsan, minden ellenállás nélkül engedi behatolni a bőr mélyebb rétegeibe.

Ebből adódóan a speciális burokba zárt hatóanyagok nincsenek kitéve a külvilág okozta, vagy a testet károsító hatásoknak (pl. UV sugárzás), így azok stabilan, megőrizve tökéletes szerkezetüket juthatnak be a sejtek mélyebb rétegeibe. A sejtszintű táplálást segítő foszfolipid-hártya kapszulaként viselkedik, magába zárhat zsírban, olajban, vagy akár vízben oldódó hatóanyagokat is.

A nanoszómás technológián alapuló készítmények előnyei a hagyományos termékkel szemben:

  • gyorsabb felszívódás;
  • a hatóanyagok eljutnak a bőrsejtek mélyebb rétegeibe, így jobban kifejtik a hatásukat, hatóanyag károsodás nélkül;
  • a hatóanyag leadás hosszabban tart;

A DS Laboratories által, a hajhullás kezelésére kifejlesztett és szabadalmaztatott nanoszómák mélyen behatolnak a hámrétegbe, folyamatosan elősegítve a hatóanyagok felszabadulását még 12 órás időszakon túl is. A szabadalmaztatott nanoszómákon keresztül a Spectral DNC-L a legjobb összetevőket juttatja mélyen a fejbőrbe oda, ahol azok ténylegesen kifejtik hatásukat.