TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Newhair - hajhullás elleni készítmények

Blog

Hogyan mossunk helyesen hajat?
15
Jan

Tudtátok, hogy a hajmosás önmagában még nem elegendő hajápolás? Jól is kell csinálni ahhoz, hogy fürtjeid egészségesnek érezzék magukat.

A hajmosásnak van néhány egyetemes szabálya, amely segíthet ápolni a hajad, hajtípustól függetlenül.

Ezt a hat tippet érdemes megfogadnod, hogy a lehető legtöbbet hozd ki a napi hajmosási rutinodból.  Ha odafigyelsz erre, hidd el az eredmény már rövid időn belül jelentkezik.

Hajtípusok és kezelésük
04
Szept

Hajtípus meghatározása

Neked vannak a legszebb fürtjeid, de azt veszed észre, hogy semmilyen termék vagy ápolás nem táplálja kellőképpen a hajszálaidat?

Ennek két oka lehet: vagy nem megfelelő termékeket használsz, vagy nem ismered kellőképpen a hajtípusodat.

A hajtípusod megismerése nem a legkönnyebb feladat, egyszerűen azért, mert túl sok tényezőt kell figyelembe venni. Néha ezek átfedik egymást, így olyan kombináció is előfordulhat, amely egyik kategóriába sem illik bele.

Íme egy útmutató, amely összefoglalja az összes lényeges tényezőt, valamint az ápolással kapcsolatos információkat.

Hajritkulás korai felismerése
10
Jún

A megszokottnál több hajszál kerül ki a fésűből, vagy megjelentek ritkuló területek a fejtetőn?

 

Tinédzser kori hajhullás
31
Dec

Ha tinédzser éveidben jársz a legutolsó dolog, ami miatt eszedbe jutna aggódni az az elvékonyodó hajszálak. Sajnos azonban az az igazság, hogy ez megtörténhet még a te korodban is, még akkor is, ha ez egy normális folyamat eredménye és nincs mögötte semmilyen kiváltó ok.

Vitaminhiány és a hajhullás
16
Ápr

Amikor a haj hullását valamilyen vitamin hánya okozza, általában nem egy bizonyos vitamin rejlik a probléma mögött. Számos, különböző vitamin játszik fontos szerepet a haj növekedésében és a hiányuk sheddinget (gyors hajvesztés) és késleltetett hajnövekedést okoz. Az egészséges haj kiegyensúlyozott, tápanyagokban gazdag étrendet igényel, hiszen így tud a rostokban és oxigénben gazdag vér eljutni a hajtüszőkig táplálva az új szálak növekedését.

 

Az alábbiakban foglaljuk össze, hogy mely vitaminok hiánya és hogyan okozhat hajvesztést:

Dermaroller előnyei
05
Jan

Az utóbbi évtizedben a dermaroller egy kozmetikai eszközként terjedt el a szépségiparban és a mikro tűk használata egy közkedvelt gyógymóddá vált mind a bőrgyógyászok, mind a hajhullásra specializálódott szakemberek körében. Bőrgyógyászok és a vásárlók esküsznek ennek a piciny eszköznek a fejbőrön keresztül kifejtett jótékony hatására és a hajnövekedésében játszott szerepére.

Hogyan előzzük meg a hajhullást?
28
Okt

Mindannyian hallottunk már ezernyi megoldásról, ami segít a hajhullás megelőzésében és a hajkorona helyreállításában, azonban kitalálni, hogy melyik fog működni nem könnyű feladat. Gyakran a megoldás megtalálása próbálkozások hosszú sorát vonja maga után, és a megfelelő kezelés megtalálása attól fog függni, hogy megtaláltuk-e a hajhullás okát. Néhány esetben a hajhullás csak átmeneti jellegű, pl: gyerekszülés, stressz. Az emberek többsége azonban az élete jelentős részét úgy éli le, hogy semmit nem tesz a hajkoronájának megőrzésért. A hajhullás megelőzése és kontroll alatt tartása egy állandó folyamat. Fontos leszögezni, hogy nincs igazi gyógymód a hajhullásra. A hajhullás megelőzéséhez és késleltetéséhez azonban nem kell mást tenned, mint megfogadnod az alábbi tippeket, amelyek a DS Laboratoire vásárlóinak millióinál már beváltak.

Vajon visszafordítható a hormonális hajhullás?
26
Aug

A válasz: igen, csak kövesd ezeket a lépéseket

 

A haj egy fontos tényezője megjelenésünknek és az önkifejeződésünknek. A hajszálak elvékonyodása azonban károsan hat lelkivilágunkra és az általános lelkiállapotunkra. Sajnos sokan szenvednek önértékelési zavarokkal, akik a hajszálak elvékonyodását, vagy a hajhullást tapasztalják.

A hajszálak elvékonyodása nemcsak az érzelmi állapotunkra van hatással, hanem sokat elárul a fizikai egészségünkről is. Szemben az egészséget megőrző, javító készítményekkel, gyógyszerekkel, nem vásárolhatunk olyan termékeket, amelyek jótékony hatása egyből érződik a hajunk minőségében. A hajhullás mögött gyakran a hormonok bújnak meg.

Szerencsére azonban megfelelő kezeléssel és termékek használatával, a hormonális haj vékonyodás visszafordítható.

Visszafordítható a nikotin okozta hajhullás?
20
Máj

A nikotin egy sárgás, olajos folyadék, ami nagyon kis koncentrációban megtalálható néhány növényben (pl. padlizsán és paradicsomfélék), nagy koncentrációban azonban a dohányban. Nikotin a dohány egyik aktív összetevője, így leggyakrabban a cigarettában találkozunk vele. Kis mennyiségben élénkítő szerként működik, azonban nagy mennyisében blokkolja a sejtek működését az izomzatban és az idegrendszerben. Általánosságban véve kijelenthető, hogy a nikotin káros az emberi szervezetre.

Szalonminőségű hajápolás otthon
09
Ápr

A COVID-19 járvány mindannyiunk életét megváltoztatta. A Kormány által hozott boltzárak és korlátozó intézkedések miatt a fodrászszalonok által nyújtott minőségi szolgáltatások – többnyire – nem elérhetőek beláthatatlan ideig. Míg az élet megállt körülöttünk, a testünknek továbbra is szüksége van figyelemre és törődésre, aminél a hajunk sem kivétel. Szerencsére azonban rendelkezésre állnak olyan megfizethető és professzionális megoldások, amelyek segítenek a sérült haj helyreállításában és a hajszín megőrzésében.

Az elvékonyodó hajszálak 5 oka és kezelésük
26
Márc

Ha jól áll a frizuránk úgy érezhetjük, hogy a Világ tetején állunk, és mindenre képesek vagyunk. Ezzel szemben, ha nem vagyunk vele elégedettek, rossz lesz a közérzetünk és a motivációnk. A hajunk, a frizuránk az önkifejezésünk és egyéniségünk meghatározó része. Egyfajta portrét ad rólunk, a karakterünkről és a személyiségünkről. Mindezeken túl egy képzeletbeli ablakot is jelent, amivel betekintést engedünk mások számára a pillanatnyi fizikai, mentális és érzelmi állapotunkra.

Milyen sampont használjak hajbeültetés után?
20
Márc

Milyen sampont használjak hajbeültetés után?

Ha már rászántad magad a hajbeültetésre, érthető, ha törekszel a legtökéletesebb eredményre. A webshopban kínált termékek a legújabb fejlesztésű készítmények, amelyek hatásos segítséget jelentenek a hajhullás kezelésében.

Hajhullás és kezelése
03
Márc

A hajkorona meghatározó szerepet tölt be megjelenésünkben. A sűrű hajzattal rendelkező embereket általában fiatalabbnak, vonzóbbnak, egészségesebbnek látjuk, mint azokat, akik hajvesztéstől szenvednek.