TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Newhair - hajhullás elleni készítmények

Blog

Hajritkulás korai felismerése
10
Jún

A megszokottnál több hajszál kerül ki a fésűből, vagy megjelentek ritkuló területek a fejtetőn?

 

Tinédzser kori hajhullás
31
Dec

Ha tinédzser éveidben jársz a legutolsó dolog, ami miatt eszedbe jutna aggódni az az elvékonyodó hajszálak. Sajnos azonban az az igazság, hogy ez megtörténhet még a te korodban is, még akkor is, ha ez egy normális folyamat eredménye és nincs mögötte semmilyen kiváltó ok.

Vitaminhiány és a hajhullás
16
Ápr

Amikor a haj hullását valamilyen vitamin hánya okozza, általában nem egy bizonyos vitamin rejlik a probléma mögött. Számos, különböző vitamin játszik fontos szerepet a haj növekedésében és a hiányuk sheddinget (gyors hajvesztés) és késleltetett hajnövekedést okoz. Az egészséges haj kiegyensúlyozott, tápanyagokban gazdag étrendet igényel, hiszen így tud a rostokban és oxigénben gazdag vér eljutni a hajtüszőkig táplálva az új szálak növekedését.

 

Az alábbiakban foglaljuk össze, hogy mely vitaminok hiánya és hogyan okozhat hajvesztést:

Dermaroller előnyei
05
Jan

Az utóbbi évtizedben a dermaroller egy kozmetikai eszközként terjedt el a szépségiparban és a mikro tűk használata egy közkedvelt gyógymóddá vált mind a bőrgyógyászok, mind a hajhullásra specializálódott szakemberek körében. Bőrgyógyászok és a vásárlók esküsznek ennek a piciny eszköznek a fejbőrön keresztül kifejtett jótékony hatására és a hajnövekedésében játszott szerepére.

Hogyan előzzük meg a hajhullást?
28
Okt

Mindannyian hallottunk már ezernyi megoldásról, ami segít a hajhullás megelőzésében és a hajkorona helyreállításában, azonban kitalálni, hogy melyik fog működni nem könnyű feladat. Gyakran a megoldás megtalálása próbálkozások hosszú sorát vonja maga után, és a megfelelő kezelés megtalálása attól fog függni, hogy megtaláltuk-e a hajhullás okát. Néhány esetben a hajhullás csak átmeneti jellegű, pl: gyerekszülés, stressz. Az emberek többsége azonban az élete jelentős részét úgy éli le, hogy semmit nem tesz a hajkoronájának megőrzésért. A hajhullás megelőzése és kontroll alatt tartása egy állandó folyamat. Fontos leszögezni, hogy nincs igazi gyógymód a hajhullásra. A hajhullás megelőzéséhez és késleltetéséhez azonban nem kell mást tenned, mint megfogadnod az alábbi tippeket, amelyek a DS Laboratoire vásárlóinak millióinál már beváltak.

Vajon visszafordítható a hormonális hajhullás?
26
Aug

A válasz: igen, csak kövesd ezeket a lépéseket

 

A haj egy fontos tényezője megjelenésünknek és az önkifejeződésünknek. A hajszálak elvékonyodása azonban károsan hat lelkivilágunkra és az általános lelkiállapotunkra. Sajnos sokan szenvednek önértékelési zavarokkal, akik a hajszálak elvékonyodását, vagy a hajhullást tapasztalják.

A hajszálak elvékonyodása nemcsak az érzelmi állapotunkra van hatással, hanem sokat elárul a fizikai egészségünkről is. Szemben az egészséget megőrző, javító készítményekkel, gyógyszerekkel, nem vásárolhatunk olyan termékeket, amelyek jótékony hatása egyből érződik a hajunk minőségében. A hajhullás mögött gyakran a hormonok bújnak meg.

Szerencsére azonban megfelelő kezeléssel és termékek használatával, a hormonális haj vékonyodás visszafordítható.

Visszafordítható a nikotin okozta hajhullás?
20
Máj

A nikotin egy sárgás, olajos folyadék, ami nagyon kis koncentrációban megtalálható néhány növényben (pl. padlizsán és paradicsomfélék), nagy koncentrációban azonban a dohányban. Nikotin a dohány egyik aktív összetevője, így leggyakrabban a cigarettában találkozunk vele. Kis mennyiségben élénkítő szerként működik, azonban nagy mennyisében blokkolja a sejtek működését az izomzatban és az idegrendszerben. Általánosságban véve kijelenthető, hogy a nikotin káros az emberi szervezetre.

Szalonminőségű hajápolás otthon
09
Ápr

A COVID-19 járvány mindannyiunk életét megváltoztatta. A Kormány által hozott boltzárak és korlátozó intézkedések miatt a fodrászszalonok által nyújtott minőségi szolgáltatások – többnyire – nem elérhetőek beláthatatlan ideig. Míg az élet megállt körülöttünk, a testünknek továbbra is szüksége van figyelemre és törődésre, aminél a hajunk sem kivétel. Szerencsére azonban rendelkezésre állnak olyan megfizethető és professzionális megoldások, amelyek segítenek a sérült haj helyreállításában és a hajszín megőrzésében.

Az elvékonyodó hajszálak 5 oka és kezelésük
26
Márc

Ha jól áll a frizuránk úgy érezhetjük, hogy a Világ tetején állunk, és mindenre képesek vagyunk. Ezzel szemben, ha nem vagyunk vele elégedettek, rossz lesz a közérzetünk és a motivációnk. A hajunk, a frizuránk az önkifejezésünk és egyéniségünk meghatározó része. Egyfajta portrét ad rólunk, a karakterünkről és a személyiségünkről. Mindezeken túl egy képzeletbeli ablakot is jelent, amivel betekintést engedünk mások számára a pillanatnyi fizikai, mentális és érzelmi állapotunkra.

Milyen sampont használjak hajbeültetés után?
20
Márc

Milyen sampont használjak hajbeültetés után?

Ha már rászántad magad a hajbeültetésre, érthető, ha törekszel a legtökéletesebb eredményre. A webshopban kínált termékek a legújabb fejlesztésű készítmények, amelyek hatásos segítséget jelentenek a hajhullás kezelésében.

Hajhullás és kezelése
03
Márc

A hajkorona meghatározó szerepet tölt be megjelenésünkben. A sűrű hajzattal rendelkező embereket általában fiatalabbnak, vonzóbbnak, egészségesebbnek látjuk, mint azokat, akik hajvesztéstől szenvednek.