TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Newhair - hajhullás elleni készítmények

Spectral.F7 hajszérum (60 ml)

Spectral.F7 hajszérum (60 ml)
Spectral.F7 hajszérum (60 ml)
Egy korszerű hajminőséget javító szer, Spectral.F7 egy forradalmi áttörést jelentő vegyület, amely Astressin-B-t tartalmaz, egy hatásos peptidet, amely segít a stressz okozta haj problémák kezelésében.
Bővebben
13 790 Ft
Részletek
Proharin-B4 szintén revitalizáló hatással bír az egészséges, erősebb hajért. Spectral.F7 egy lágyított víz alapú vegyület, így nem válik tőle sem olajossá, sem ragadóssá a kezelt felület. A készítmény mind férfiak, mind nők számára egyaránt használható.

• Harc az elvékonyodó hajszálak ellen
Spectral.F7 használatával a vékony hajszálak a múlté. Az új komplex Astressin-B peptidek (33 aminósavat hordoznak a hajtüszőkbe) hozzájárulnak a hajtüszők egészségéhez, így a Spectral.F7 mindazt biztosítja, amelyre más termékek nem képesek.

• Tiszta, könnyű vegyület
Spectral.F7 egy lágyított víz alapú készítmény, amely nem hagy olajos, ragadós nyomot a kezelt felületen. A készítményt férfiak és nők is egyaránt használhatják.

Összetevők:

Víz, glicerin, propán-1,3-diol, lecitin, fenoxietanol, kapril-glikol, szójaolaj, oktatpeptid-2, polioxietilén (20) szorbitán-laurát, acetil tripeptide 45, D-fenil-alanil, oktatpeptid-14, norleucyl, pentapeptide-38, metil leucil, decapeptide-26, glutamil metil, isoleucinamide, réztripeptid-1, treaecetsav,
Adatok
Cikkszám
NHT-005