TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Newhair - hajhullás elleni készítmények

Revita sampon (205 ml)

Revita sampon (205 ml)
Revita sampon (205 ml)
Revita sampon (205 ml)
Revita hajserkentő sampon látványos eredményt biztosít a hajhullásban érintett férfiak és nők számára a ritkuló hajkorona és az örökletes kopaszodás esetén (nőknél és férfiaknál előforduló kopaszodás).
Bővebben
8 790 Ft
Részletek
A Revita sampon küldetése, hogy megtartsa a fejbőr egészségét, fellépjen a hajtüszők diszfunkciói ellen, biztosítsa a legjobb eredményt a legrövidebb időn belül.
Klinikai vizsgálatok igazolták, hogy a Revita samponban található egyedülálló összetevők gyorsabb hajnövekedést és új hajszálak növekedést eredményezik. A kulcs összetevői között megtalálható a dihydrostestosteron (DHT) blokkoló ketoconazolet és koffein, valamint biotin, amely alapvető fontosságú a haj növekedésében. A hipoallergén Revita sampon mindenféle hajtípushoz alkalmazható.

• Látható eredmények
Revita a fejbőrön fejti ki a hatását, élénkítve a hajtüszők működését már a használat első napjától kezdve. A hajhullás előrehaladott stádiuma határozza meg, hogy milyen gyorsan hoz látható eredményeket. Függetlenül attól, hogy milyen előrehaladott a hajhullás mértéke, a Revita mindennapi használata javítja a fejbőr vitalitását, fokozza a haj minőségét, és elősegíti az új hajszálak növekedését.

• Egymást erősítő aktív összetevők
A magas hatásfokú összetevők szinergiáján keresztül, Revita megtartja a fejbőr vitalitását és eredményesen veszi fel a harcot a hajhullás ellen. Az antioxidánsok és az örökletes kopaszodás elleni tulajdonságok kombinációja miatt, kiegészítve a hidratáló molekulákkal, a hajnövesztést serkentő vegyületekkel és aminő savakkal, Revita a leghatásosabb hajnövesztő samponnak számít ma a piacon.

Kulcs összetevők:

Brad-spectrum Cabidion (CBD), Prociandin B2 (Almakivonat), Koffein 4%, Taurin, Cink pirothin, Niacimid, Rézpeptidek, Roobos tea, Cysteine, biotin, ornithin, MSM, EUK 134, L-arginine

Hajhullás elleni sampon, amely segít stimulálni a hajhagymákat.

Használati utasítás:

Vigye fel a Revita sampont a hajra és a fejbőrre, gyengéden masszírozza be. Hagyja hatni 2 percig, majd bőséges vízzel öblítse le. Ismételje meg és hagyja 3-5 percig hatni. A legjobb eredmény elérése érdekében használja heti 5 alkalommal és a Revita hajstimuláló kondicionálóval.

Hasznos tanácsok:
Érdemes fejjel lefelé tartani a könnyed kinyomhatóság érdekében.
Kizárólag külső használatra!
Kerülje a szemmel való érintkezést. Amennyiben szembe kerül, úgy alaposan öblítse ki.
Gyermekektől elzárva tartandó!
Adatok
Cikkszám
NHT-006