TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Newhair - hajhullás elleni készítmények
Blog

Milyen sampont használjak hajbeültetés után?

newhair
2020.03.20 15:46
Milyen sampont használjak hajbeültetés után?

Milyen sampont használjak hajbeültetés után?

Ha már rászántad magad a hajbeültetésre, érthető, ha törekszel a legtökéletesebb eredményre. A webshopban kínált termékek a legújabb fejlesztésű készítmények, amelyek hatásos segítséget jelentenek a hajhullás kezelésében.

Általánosságban igaz, hogy a hajbeültetést követően legalább egy hétig mellőzni kell a fizikai megpróbáltatást, illetve 3-4 hétig kerülni kell a forró gőzzel való érintkezést, pl. a szauna használatát. A homlokon megjelenő duzzanatok csökkentéséért ajánlott ülve-, vagy emelt háttal aludni éjszakánként, illetve hasznos lehet jeges borogatást alkalmazni, amit óránként csak egyszer-egyszer pár percre ismételjünk meg.

A hajbeültetést végző szakorvos speciális útmutatást fog adni a hajbeültetést követő hajmosást illetően. Általánosságban azonban igaz, hogy 3-4 napig nem szabad hajat mosni a beavatkozást követően. Az orvostól kapott útmutatást gondosan be kell tartani annak érdekében, hogy az első hajmosás az előírásoknak megfelelően történjen és, hogy semmiképpen ne károsodjanak a beültetett hajtüszők.

A hajbeültetésen átesettek gyakran használnak hajnövesztő készítményeket az optimális eredményért. A hegesedés megszűnését követően az addig használt és kipróbált samponok, balzsamok nem fogják károsítani a beültetett hajtüszőket, de segíteni sem fognak a hajnövekedésben.

A Revita® hajnövesztő sampon egy okos döntés a hajbeültetés utáni kezelésben. Serkenti ugyanis a meglévő és az átültetett hajtüszőket annak érdekében, hogy a hajnövekedés beinduljon. Számos összetevője közül az alábbi 12 különösen hatékonyan segít ebben:

1. Procyanidin B2 (alma kivonat),

2. Niacinamide

3. Taurine

4. Ketoconazole

5. Koffein

6. Rézpeptip

7. Rooibos tea

8. L-arginine

9. Ornithine

10. Cysteine

11. Methylsulfonylmethane (MSM)

12. Biotin

Klinikai vizsgálatok igazolták, hogy a Revita® hajnövesztő sampont használok 92%-nál a hajhullás csökkent, míg ezen használók (nők, férfiak együtt) 85%-a számolt be arról, hogy a hajuk szerkezete, sűrűsége javult.

Míg a hajbeültetés egy hosszú távú megoldás a kopaszodás elleni harcban, a sebészeti beavatkozáson kívül léteznek egyéb hajhullás elleni kezelések. Helyileg hatnak és habár nem nyújtanak gyors eredményt, a legtöbb páciensnél már 3-6 hónapon belül észrevehető a javulás. Nanoxidil tartalmú készítményeknek például nincs ismert mellékhatásuk és a fejbőr teljes felületén fejtik ki hatásukat.

A Newhair által forgalmazott termékek a piacon elérhető-, legújabb fejlesztésű-, klinikailag bizonyított készítmények, amelyek küldetése, hogy a hajhullás visszaszorítsák, és a hajnövekedést beindítsák.